Over ons

Bijzonderewijnen.com is een idee van Robbert van der Linden, Niels Swinkels en Jeroen Swinkels en is gevestigd in Tilburg. Alle drie zijn we erg enthousiast over de wijnwereld en nieuwsgierig naar alles wat met wijn te maken heeft. De afgelopen jaren hebben we diverse wijnreizen gemaakt. Reizen waarbij we op zoek gingen naar wijnmakers met een bijzonder verhaal. We wilden zélf bijzondere wijnen ontdekken die we in Nederland nog niet of nauwelijks kennen.

Maar wat is een ontdekking die je niet kunt delen?

Dus zijn we gestart met het importeren van wijn en zetten we de eerste stap in het delen van onze liefhebberij: onze webwinkel Bijzonderewijnen.com. Een eerste stap, want er is ambitie genoeg! Wie weet welke stappen we in de toekomst nog gaan zetten. Een wijnbar? Een wijnproeflokaal? Bijzondere wijnreizen?

We proberen iedereen tegemoet te komen met ons assortiment aan wijnen. De echte wijnkenner, horecazaken, de professionele sommelier maar ook de beginnende wijnproever en iedereen die op zoek is naar een bijzonder cadeau of relatiegeschenk. Bovendien staan we altijd open voor tips en suggesties. Wil je reageren of heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Bijzonderewijnen.com

Email: info@bijzonderewijnen.com

KVK: 61646393

BTW: NL854428410B01

Bank: NL 07 INGB 0006689596